luni, 3 noiembrie 2014

Cel mai scump imprimanta laser depe emag.

Am gasit celmai scump imprimanta de pe emag se poate comanda de pe aici.


Optiuni complexe de finisare
Creati cu usurinta in cadrul organizatiei dvs. materiale imprimate profesionale cu optiuni de finisare flexibile, inclusiv functionalitati de capsare in pozitii multiple, perforare, stivuire suplimentara a materialelor imprimate si crearea brosurilor.

Culori imprimate exceptionale pentru A3
Calibrarea PANTONE® contribuie la asigurarea unor tonuri de culori uniforme, iar Inlocuirea culorii numite simplificã potrivirea culorilor.

Manevrare excelenta a suporturilor
Alimentarea extrem de fiabila cu hartie va permite sa incarcati pana la sase tipuri de suporturi diferite, inclusiv dimensiuni de pana la 32 x 122 cm (12,6 x 48 inch) si greutati de pana la 300 g/mp.

Productiv si intuitiv
Scanare catre destinatii multiple: scanare catre posta electronica, scanare catre FTP, scanare catre fax, scanare in retea, scanare catre unitatea USB si altele.

Ecran tactil color intuitiv
Ecranul tactil color foarte mare, de 25,9 cm (10,2 inch), va permite sa utilizati cu usurinta imprimanta multifunctionala prin intermediul navigarii intuitive si a accesului facil la solutii pentru fluxul de lucru.

Protejarea informatiilor dvs.
Caracteristicile de securitate pe mai multe niveluri va protejeaza dispozitivele, documentele, informatiile si infrastructura retelei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu